Картичка за лојалност која овозможува попусти и поволности при купување.
- literatura.mk
- Производи
- Книги
- Публицистика
- Живот
- Готвачи
- Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење

Достапно веднаш
-
NSZ
*
Количина: 1 Kom
2
1
Зачувај во листата на желби
ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ

За повеќе информации контактирај нѐ на:
Tel: +389 76 444 490

Работно време:
Понеделник - петок
од 09:00 до 17:00 часот

Пиши ни на:
Pomoć
Првпат објавена во 1891 година, Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење на Пелегрино Артузи денес се смета за најзначајната италијанска книга за готвење од модерното време. Во годините пред смртта на Артузи, до 1910 година, оваа книга била препечатена тринаесет пати, па така бројот на рецепти пораснал од 475 на 790. Денес, ова значајно дело продолжува одново и одново да се објавува, но и да се преведува на повеќе јазици како холандски, шпански, англиски, француски итн.
Карактеристика | Вредност |
---|---|
Kатегорија | Готвачи |
Автор | Пелегрино Артузи |
Издавач | Арс Ламина |
Јазик | Македонски |
Повез | Мек повез |
Година на објавување | 2023 |
Број на страници | 520 |
Уникатна услуга
Картичка за лојалност
Бесплатна достава
Бесплатна достава за нарачки над 1.500 денари.
Слични производи
Спореди
(0)
Листата за споредба на производи е празна!