Картичка за лојалност која овозможува попусти и поволности при купување.
- literatura.mk
- Производи
- Книги
- Стручни и научни книги
- Природни и технички науки
- Биотехнологија
- Наука за месото и негова примена
Достапно веднаш
-
NSZ
*
Количина: 1 Kom
2
1
Зачувај во листата на желби
ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ
За повеќе информации контактирај нѐ на:
Tel: +389 76 444 490
Работно време:
Понеделник - петок
од 09:00 до 17:00 часот
Пиши ни на:
Pomoć
На едно место се собрани најновите информации за научните достигнувања, технологиите и за апликациите за производите од месо, нивните нуспродукти и начините на преработка. Разгледани се деталите околу безбедноста на работниците, управувањето со отпадот, колењето, процжената на труповите и безбедно постапување со месото. Секој што работи во месната индустрија мора да ја има оваа книга која е сеопфатна и детална. За ова прекрасно издание треба да им заблагодариме на:
И.Х.Хјуи - претседател и консултант во „Научно-технолошки системи“, Западен Сакраменто, Калифорнија. Тој е член на Институтот за технолози за храна и на Меѓународната асоцијација за заштита на хранатач
Веи-Кит Нип - професор по наука за храна на Одделот за молекуларна биологија и биосистемски инженеринг при Универзитетот во Хонолулу, Хаваич
Роберт В.Родјерс - професор по наука за месо и за млечни производи и по наука за храна и за технологија на Државниот универзитет од Мисисипич
Овен А.Јанг - директор за и
Карактеристика | Вредност |
---|---|
Kатегорија | Биотехнологија |
Автор | Хјуи, Нип, Роџерс |
Издавач | Арс Ламина |
Јазик | Македонски |
Година на објавување | 2011 |
Број на страници | 728 |
Уникатна услуга
Картичка за лојалност
Бесплатна достава
Бесплатна достава за нарачки над 1.500 денари.
Слични производи
Биотехнологија
001282
Автор :
Пол Мексвин, Патрик Фокс
Цена
2.450 МКД
39,64
EUR
Големина
NSZ
NSZ
Количина: 1
Спореди
(0)
Листата за споредба на производи е празна!