Наука за месото и негова примена
Арс Ламина

Наука за месото и негова примена

Шифра на артикл: 002036
Баркод: 9786082292410
Код на производителот: 2036
Достапно веднаш
0 МКД
2.750 МКД
2.750 МКД
44,50 EUR
Заштеда: 0 МКД
Извести ме за попуст
  • NSZ
    *
Количина: 1 Kom
2
1
Зачувај во листата на желби
Pomoć
На едно место се собрани најновите информации за научните достигнувања, технологиите и за апликациите за производите од месо, нивните нуспродукти и начините на преработка. Разгледани се деталите околу безбедноста на работниците, управувањето со отпадот, колењето, процжената на труповите и безбедно постапување со месото. Секој што работи во месната индустрија мора да ја има оваа книга која е сеопфатна и детална. За ова прекрасно издание треба да им заблагодариме на: И.Х.Хјуи - претседател и консултант во „Научно-технолошки системи“, Западен Сакраменто, Калифорнија. Тој е член на Институтот за технолози за храна и на Меѓународната асоцијација за заштита на хранатач Веи-Кит Нип - професор по наука за храна на Одделот за молекуларна биологија и биосистемски инженеринг при Универзитетот во Хонолулу, Хаваич Роберт В.Родјерс - професор по наука за месо и за млечни производи и по наука за храна и за технологија на Државниот универзитет од Мисисипич Овен А.Јанг - директор за и
Карактеристика Вредност
Kатегорија Биотехнологија
Автор Хјуи, Нип, Роџерс
Издавач Арс Ламина
Јазик Македонски
Година на објавување2011
Број на страници728

Уникатна услуга

Картичка за лојалност
Картичка за лојалност

Картичка за лојалност која овозможува попусти и поволности при купување.

 Бесплатна достава
Бесплатна достава

Бесплатна достава за нарачки над 1.500 денари.

Слични производи

Sačuvano u omiljne
Цена 1.990 МКД
32,20 EUR
array(0) {
}
Memory Consumption is: 10.36 MB