Современа хемија во млекарството, том 3:, Лактоза, вода, соли и споредни состојки
Арс Ламина

Современа хемија во млекарството, том 3:, Лактоза, вода, соли и споредни состојки

Шифра на артикл: 001282
Баркод: 9786082293189
Код на производителот: 1282
Достапно веднаш
0 МКД
2.450 МКД
2.450 МКД
39,64 EUR
Заштеда: 0 МКД
Извести ме за попуст
  • NSZ
    *
Количина: 1 Kom
2
1
Зачувај во листата на желби
Pomoć
Современа хемија на млекарство - Том 3: Лактоза, вода, соли и споредни состојки е книга од авторите П. Л. Х. Мексвини и П. Ф. Фокс. Книгата е поделена на петнаесет дела: Лактоза: Хемија и својства, Лактоза во цврста и течна агрегатна состојба, Значење на лактозата во млечните производи, Производство и употреба на лактозата, Галакто-олигосахариди и други продукти добиени од лактоза, Малапсорпција на лактоза, Неензимски патишта за деградација на лактозата и нивното значење за млечните производи, Млечни олигосахариди, Млечни соли: Технолошка значајност, Хранливи аспекти на минералите во говедското и човечкото млеко, Вода во млачните продукти, Витамини растворливи во масти и витамин Ц во млакото и млечните производи, Витамини во млекото и млечните производи: Витамини од групата Б, Ароми и непожелни ароми во млекото и млечните производи, Физичко хемиски карактеристики на млекото.
Карактеристика Вредност
Kатегорија Биотехнологија
Автор Пол Мексвин, Патрик Фокс
Издавач Арс Ламина
Јазик Македонски
Година на објавување2012
Број на страници778

Уникатна услуга

Картичка за лојалност
Картичка за лојалност

Картичка за лојалност која овозможува попусти и поволности при купување.

 Бесплатна достава
Бесплатна достава

Бесплатна достава за нарачки над 1.500 денари.

Слични производи

Sačuvano u omiljne
Цена 1.990 МКД
32,20 EUR
array(0) {
}
Memory Consumption is: 10.35 MB