Картичка за лојалност која овозможува попусти и поволности при купување.
- literatura.mk
- Производи
- Книги
- Стручни и научни книги
- Природни и технички науки
- Биотехнологија
- Современа хемија во млекарството, том 3:, Лактоза, вода, соли и споредни состојки
Шифра на артикл: 001282
Баркод: 9786082293189
Код на производителот: 1282
Автор:
Пол Мексвин, Патрик Фокс
Достапно веднаш
-
NSZ
*
Количина: 1 Kom
2
1
Зачувај во листата на желби
ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ
За повеќе информации контактирај нѐ на:
Tel: +389 76 444 490
Работно време:
Понеделник - петок
од 09:00 до 17:00 часот
Пиши ни на:
Pomoć
Современа хемија на млекарство - Том 3: Лактоза, вода, соли и споредни состојки е книга од авторите П. Л. Х. Мексвини и П. Ф. Фокс. Книгата е поделена на петнаесет дела: Лактоза: Хемија и својства, Лактоза во цврста и течна агрегатна состојба, Значење на лактозата во млечните производи, Производство и употреба на лактозата, Галакто-олигосахариди и други продукти добиени од лактоза, Малапсорпција на лактоза, Неензимски патишта за деградација на лактозата и нивното значење за млечните производи, Млечни олигосахариди, Млечни соли: Технолошка значајност, Хранливи аспекти на минералите во говедското и човечкото млеко, Вода во млачните продукти, Витамини растворливи во масти и витамин Ц во млакото и млечните производи, Витамини во млекото и млечните производи: Витамини од групата Б, Ароми и непожелни ароми во млекото и млечните производи, Физичко хемиски карактеристики на млекото.
Карактеристика | Вредност |
---|---|
Kатегорија | Биотехнологија |
Автор | Пол Мексвин, Патрик Фокс |
Издавач | Арс Ламина |
Јазик | Македонски |
Година на објавување | 2012 |
Број на страници | 778 |
Уникатна услуга
Картичка за лојалност
Бесплатна достава
Бесплатна достава за нарачки над 1.500 денари.
Слични производи
Биотехнологија
002036
Автор :
Хјуи, Нип, Роџерс
Цена
2.750 МКД
44,50
EUR
Големина
NSZ
NSZ
Количина: 1
Спореди
(0)
Листата за споредба на производи е празна!