The Bread Baker's Notebook
Академска Книга

The Bread Baker's Notebook

Шифра на артикл: 049332
Баркод: 9781648960055
Код на производителот: 49332
Нема на залиха
  • NSZ
    *
Зачувај во листата на желби
Pomoć
Baking bread provides us with comfort, stress relief, pleasure, and sustenance, but its also complicated! Keeping consistent track of the details like yeast percentage and rising time can be a pain-until now. Introducing the Bread Bakers Journal, the first journal designed specifically for recording and refining your bread baking journey. Geared toward beginners, but sophisticated enough for the experienced baker, this journal is for sourdough enthusiasts, kneaders and no-kneaders, and anyone committed to yeast. Take note of every aspect of every loaf you bake, from starter behavior, flour ratio, and oven temperatures to the tasty results, with observations on crust, chew, texture, and taste. Helpful tips on ingredients and process are provided throughout the journal. The Bread Bakers Journal is the perfect gift for friends and family who have recently found bread making, as well as those who have been baking all along.
Карактеристика Вредност
Kатегорија Агенди и планери
Издавач Академска Книга
Јазик Англиски
Повез Тврд повез
Година на објавување2021
Број на страници160

Уникатна услуга

Картичка за лојалност
Картичка за лојалност

Картичка за лојалност која овозможува попусти и поволности при купување.

 Бесплатна достава
Бесплатна достава

Бесплатна достава за нарачки над 1.500 денари.

Слични производи

Sačuvano u omiljne
Цена 1.350 МКД
21,84 EUR
Sačuvano u omiljne
Цена 589 МКД
9,53 EUR
array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.16 MB