Е-адреса: Лозинка:
Политика за враќање и за рекламација на производи

Literatura.mk обезбедува враќање на производи и средства единствено за производите кои се купени и платени преку www.literatura.mk под долу наведените услови. 


Во случај да добиете оштетен производ, може да го рекламирате во рок од 7 дена од приемот на производот.

 

Производот може да се врати во горенаведениот рок, заедно со приложена фактура и испратница и истиот може да го замените со друг производ. Известувањето за рекламацијата доставете го електронски на info@literatura.mk.

 

Literatura.mk го задржува правото да ја менува политиката за враќање на производи и парични средства. Сите ревизии или промени ќе стапат во сила веднаш со нивното објавување на веб страницата www.literatura.mk. 

Последна промена: Јули 2013