Е-адреса: Лозинка:
Контакт


За сите прашања поврзани со Вашите направени online порачки контакт:

Андријана 078 303 442; Ирена 078 365 176Книжарници:
Литература - ТЦ „Буњаковец“ 078 459 472
Литература - „Веро центар“ 078 459 273
Литература - Широк Сокак - Битола 078 475 293
Литература - улица „Македонија“ 078 264 754
Литература - „Скопје сити мол“ 078 475 291
Литература - „Ист гејт мол“ 078 475 289
Литература - Струмица 078 459 698Работно време:
9 - 21 ч., (понеделник-сабота) - книжарниците на улица „Македонија“, ТЦ „Буњаковец“, Широк Сокак - Битола и во Струмица
10 - 22 ч., (понеделник-сабота) и 10 - 20 ч. (недела) - книжарниците во „Веро центар“, „Скопје сити мол“ и „Ист гејт мол“
Арс ЛАМИНА - Дирекција

Адреса:
ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр. 50, VI кат
1000 Скопје
Македонија

Т +389 2 3124 227

Ф +389 2 329 86 95info@literatura.mk
publishing@arslamina.com
www.arslamina.com

facebook
twitter
pinterest
slideshare