Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Едукативен комплет за прво одделение

Арс Ламина  
Оригинален наслов на книгата : Едукативен комплет за прво одделение
ИСБН : 531-032-800-177-7
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: n/a
Димензии : /
Корица : тврдаКраток опис

Овој комплет претставува збир на едукативни изданија и дидактички ресурси за прво одделение во деветгодишното основно образование.

Дополнет со дидактички игри и училиштен прибор, комплетот ги обезбедува потребните ресурси за практична реализација на наставата во училница, како и за учење и за вежбање дома.

Комплетот содржи:

• Збирка задачи по математика со игри и активности за 1 одделение

• Комплет тематски читанки по природни науки за 1 одделение

• Вежбанка по општество за 1 одделение

• Вежбанка за почетно пишување

• Бројни картички 1-20

• Домино картички

• Календар и време (картички)

• Азбука (постер)

• Бројна оска (постер)

• Табела со броеви 100 (постер)

• Местоположба (постер)

• Распоред на часови

• Моливи и гумаОценка од корисниците

5 звезди

1

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
5
1

Коментари од корисниците