Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Едукативен комплет за трето одделение

Арс Ламина  
Оригинален наслов на книгата : Едукативен комплет за трето одделение
ИСБН : 531-032-800-179-1
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: n/a
Димензии : /
Корица : тврдаКраток опис

Овој комплет претставува збир на едукативни изданија и дидактички ресурси за трето одделение во деветгодишното основно образование.

Дополнет со дидактички игри и училиштен прибор, комплетот ги обезбедува потребните ресурси за практична реализација на наставата во училница, како и за учење и за вежбање дома.

Комплетот содржи:

• Збирка задачи по математика со игри и активности за 3 одделение

• Комплет тематски читанки по природни науки за 3 одделение

• Вежбанка по општество за 3 одделение

• Вежбанка по англиски јазик

• Бројни картички 0-100

• Домино картички

• Картички со стрелки

• Таблица за множење (постер)

• 2Д и 3Д форми (постер)

• Сообраќај (постер)

• Забавни математичко-логички активности

• Распоред на часови

• Моливи и гумаОценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците