Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Едукативен комплет за второ одделение

Арс Ламина  
Оригинален наслов на книгата : Едукативен комплет за второ одделение
ИСБН : 531-032-800-178-4
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: n/a
Димензии : /
Корица : тврдаКраток опис

Овој комплет претставува збир на едукативни изданија и дидактички ресурси за второ одделение во деветгодишното основно образование.

Дополнет со дидактички игри и училиштен прибор, комплетот ги обезбедува потребните ресурси за практична реализација на наставата во училница, како и за учење и за вежбање дома.

Комплетот содржи:

• Збирка задачи по математика со игри и активности за 2 одделение

• Комплет тематски читанки по природни науки за 2 одделение

• Вежбанка по општество за 2 одделение

• Вежбанка: АБВ Од Ананас до Шапка

• Бројни картички 0-100

• Домино картички

• Картички со стрелки

• Азбука (постер)

• Табела со броеви 100 (постер)

• 2Д и 3Д форми (постер)

• Часовник

• Моливи.

• ОстрилкаОценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

1

Просечна оценка
1
1

Коментари од корисниците