Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Ветеринарна анатомија на домашните цицачи: учебник и атлас во боја

Хорст Ерих Кониг ,   Ханс-Георг Либих  
Оригинален наслов на книгата : Veterinary anatomy of domestic mammals: textbook and colour atlas
ИСБН : 978-608-229-904-4
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 784
Димензии : 207х290
Корица : тврдаКраток опис

Ветеринарна анатомија на домашните цицачи“, уникатна комбинација на учебник и атлас во боја, сега со неговото четврто издание го поставува стандардот во ветеринарната медицина: јасно составен и дидактички исклучителен –

систематски и топографски, клинички насочена анатомија за референции и изучување. 

Одличните макроанатомски и хистолошки подготовки, брилијантните фотографии во боја, деталните дијаграми во боја и многубројните дијагностички снимки го прават прелистувањето на оваа книга вистинско задоволство.

• Подготовки што ги користат најновите техники за пластинација и дијаграми во боја базирани врз оригинални подготовки ви даваат анатомско практично знаење

• Одличните хистолошки слајдови ги надополнуваат макроанатомските пронајдоци

• Рендгенските снимки, МРИ-снимките, сонографските снимки и електронските микроскопски снимки ја прикажуваат

анатомијата во сите нејзини аспекти

• Со повеќе од 1.000 снимки

• Клинички релевантниот фокус ве подготвува за испити и за практикаОценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците