Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Математика 4, Учебник

Карен Морисон  
Оригинален наслов на книгата : Nelson International Mathematics, Student Book 4, 2nd edition
ИСБН : 978-608-247-156-3
Година на издавање : 2018
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 128
Димензии : 195*265
Корица : мека


    Немаме податоци

Краток опис

Математика за основно образование од Нелсон Торнс, преведена и адаптирана од страна на Арс Ламина публикации, е прогресивна програма која развива севкупно разбирање на математиката, почнувајќи

од раните години, па сè до крајот на основното образование. Поткрепувајќи ја содржината со решавање задачи, оваа програма им дава можност на децата да применуваат стратешко размислување и да се развиваат како самоуверени, иновативни и посветени ученици.

Оваа Математика за основно образование е напишана во универзален контекст и е приспособена за употреба низ целиот свет.

Учебникот и работната тетратка Математика 4 целосно ги покриваат целите на наставната програма за четврто одделение.Оценка од корисниците

5 звезди

1

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
5
1

Коментари од корисниците