Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Комплет работни листови по математика

Арс Ламина  
Оригинален наслов на книгата : Комплет работни листови по математика
ИСБН : 5310328000077
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 32
Димензии : А4
Корица : тврдаКраток опис

Комплет работни листови по математика со активности


За во училница и за дома


Овој комплет работни листови по математика претставува збир на дидактички ресурсни материјали за пониските одделенија во основното деветгодишно образование, како и за предучилишна возраст, а според програмата по математика на Меѓународниот центар за испити на Кембриџ.


Дополнети со упатства со конкретни идеи за нивна употреба, комплетите ги обезбедуваат потребните дидактички ресурси за практична реализација на наставата во училницата, како и за вежбање математика дома, со помош на родителите.


Овие работни листови се реупотребливи. На нив може да се пишува и со обичен фломастер или маркер, а се брише со хартиено марамче, обична ткаенина или сунѓер.


Комплетот содржи:


- 16 илустрирани работни листови со активности од повеќе области од програмата по математика.


obrazovanie.literatura.mk

obrazovanie@literatura.mkОценка од корисниците

5 звезди

1

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
5
1

Коментари од корисниците