Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Планирање на истражувачката работа

Џон Стрингер  
Оригинален наслов на книгата : Planning Investigative Work
ИСБН : 978-608-229-880-1
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 18
Димензии : 190x245
Корица : мекаКраток опис

Планирање на истражувачката работа е една од тематските читанки предвидени

како дополнителен прирачен материјал за наставата по природни науки за 3 одделение.

Читанката ги обработува научните вештини применети во содржината на учебникот

што се користи во трето одделение, според наставната програма на Меѓународниот

центар за испити на Кембриџ (Cambridge International Examinations).


Тематски читанки по природни науки за трето одделение:

• Карактеристики на материјалите

• Планирање на истражувачката работа

• Да им помогнеме на растенијата да пораснат

• Триење и движење

• Живеење и растење

• Карпи и почви
Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците