Е-адреса: Лозинка:
















Продукти: 0
Цена 0 мкд

Ние

Џон Стрингер  




Оригинален наслов на книгата : Ourselves
ИСБН : 978-608-229-867-2
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 10
Димензии : 190x245
Корица : мека



Краток опис

Ние е една од тематските читанки предвидени како дополнителен прирачен материјал за наставата по природни науки за 1 одделение.

Читанката се базира врз делови од темата „Човекот и животните“ што е дел од

учебникот за прво одделение, адаптиран според наставната програма на

Меѓународниот центар за испити на Кембриџ (Cambridge International Examinations).


Тематски читанки за прво одделение:

• Одгледување растенија

• Звук и слух

• Туркања и влечења

• Ние

• Групирање и користење материјали

• Живи суштества




Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците