Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Математика 1 втор дел

Карен Морисон  
Оригинален наслов на книгата : Nelson International Mathematics 1b
ИСБН : 978-608-259-914-4
Година на издавање : 2020
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 1
Број на страни: 40
Димензии : 195х265
Корица : мека


    Немаме податоци

Краток опис

Математика за 1 одделение, втор дел

Одобрено од Cambridge International Examinations


Напишано од експертите и усогласено со потребите на учениците во основното образование - е мотото под кое се издава оваа серија учебници во согласност со најновите наставни програми кои се применуваат во светот, со цел да им помогнат на сите ученици да станат самоуверени и успешни математичари, преку забава и интерактивен ангажман.


Учебниците ги следат методите, активностите и дидактичките насоки за реализација на наставните програми, во спирален систем. Во учебниците се нуди постепено и систематизирано разработување на поимите, од поедноставно кон посложено, и кон проширување на знаењата. Тие содржат објаснувања на непознати или помалку познати поими (Речник на крајот од секој учебник) и се посветува особено внимание на постојаното збогатување на речникот на ученикот.
Оценка од корисниците

5 звезди

1

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
5
1

Коментари од корисниците

21.11.2018 22:08:18   Anonymous напиша

Kako moze da ja poracame knigata