Е-адреса: Лозинка:
За Literatura.mk

Literatura.mk е вистинско место за електронска трговија со книги, каде ексклузивно се застапени изданијата на Арс ЛАМИНА (стручна литература) и нејзиниот импринт Арс ЛИБРИС (белетристика).

На Literatura.mk можете да најдете светски бестселери, преводи на најнаградуваните современи автори, наслови од класична литература, како и стручна литература од најразлични области, од архитектура, право и медицина, па сè до економија и информатика.

На Literatura.mk имате можност за плаќање со кредитни картички, со уплатница во банка или со електронско банкарство. Испораката е на ваша адреса. Истовремено, вашата приватност и сигурноста на личните податоци се загарантирани.

Покрај можноста за купување, преку Literatura.mk имате можност и да се информирате, да коментирате и да комуницирате за сите изданија. Бидете во тек со сите нови наслови, акции и попусти!

info@literatura.mk


За Арс ЛАМИНА

Основана во 2005 година како репро студио со мисија да ги подигне стандардите во издаваштвото на повисоко ниво, денес Арс ЛАМИНА е најголемиот и најважниот издавач на академската и научната литература во земјата, со преку 500 објавени наслови од областа на економијата, правото и политичките науки, архитектурата и градежништвото, медицината, земјоделството, како и современата белетристика, преку објавување на преводи на македонски јазик на најпродаваните и најнаградуваните светски автори. Арс ЛАМИНА е на официјалната листа на 200 најуспешни компании во Македонија.

publishing@arslamina.com


www.arslamina.com