Е-адреса: Лозинка:
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Agenda 1 (A2.1) Cahier d’activités

Bruno Girardeau,   David Baglieto  
Оригинален наслов на книгата : Agenda 1 (A2.1) Cahier d’activités
ИСБН : 978-201-401-579-9
Година на издавање : 2015
Издавачка куќа : Hachette Livre
Прегледaна: пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 64
Димензии : 207x 28
Корица : мекаКраток опис

Agenda 1 (A2.1) Cahier d’activités 

Работна тетратка по француски јазик (втор странски јазик) за I година на средното четиригодишно образование


Работната тетратка е дел од учебничкиот комплет на методата  Agenda 1 (A2.1) чијшто учебник се користи во наставата по француски јазик за I година на средното образование. 


Работната тетратка ја следи истата структурата и методика на учебникот и содржи 6 теми, односно 12 лекции, со вежби и активности посветени на утврдување на јазичните вештини што се обработуваат преку учебникот. 


Исто така во изданието има и специјални страници за проверка на знаењата (тест задачи) кои се од голема корист за учениците во однос на сите тестирања со кои се соочуваат во текот на годината или на крајот од учебната година.  
Оценка од корисниците

5 звезди

1

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
5
1

Коментари од корисниците